Ons Bedrijf

Een verantwoordelijke bosbouwgroep

De producten en merken van het merk Katrin worden geproduceerd door Metsä Tissue, een toonaangevende papierproducent van tissue- en bakpapier in Europa. Of u nu een consument bent of een professionele gebruiker, Metsä-tissues staan voor u klaar ter verbetering van uw gezondheid, hygiëne en welzijn thuis, op het werk of in uw vrije tijd. Naast ons merk Katrin voeren we ook de merken Lambi, Mola, Serla, Tento en SAGA.

Metsä Tissue is onderdeel van de Metsä Group, een Finse bedrijvengroep uit de bosbouwsector die actief is in 30 internationale markten. We hebben productiefacilieiten in zeven verschillende landen en bieden werk aan ongeveer 9.300 werknemers. We hebben daarom een zeer sterke en betrouwbare achtergrond die stabiliteit en langdurige samenwerking garandeert.

Alle bedrijfsactiviteiten van de Metsä Group volgen de internationale beginselen van duurzame ontwikkeling en vereisen ethische werkmethodes. We letten altijd op de sociale, economische en milieueffecten van onze bedrijfsactiviteiten.

We zijn actief in de gehele waardeketen hout, waaronder tissues en bakpapier, karton, pulp, houtproducten, en houttoelevering- en bosbouwdiensten. Onze sterke vakkennis op het gebied van hout en houtvezel is geconcentreerd in gebieden waarin we een duidelijk concurrentievoordeel en een zonnige toekomst voorzien. Al het hout dat we als grondstof gebruiken is volledig traceerbaar. Producten die gemaakt worden van hernieuwbare grondstoffen vinden gretig aftrek, omdat de concurrentie in natuurlijke hulpbronnen groot is.

Meer lezen over de Metsä Group (English) >