Referenties

Onze klanten zeggen het allemaal

Er zijn zoveel goede oplossingen als er locaties zijn.
Onze klanten leveren hun klanten comfort en ontzorging voor toiletruimtes, werkplekken en gastenomgevingen. Organisaties en bedrijven hebben allemaal hun eigen wensen op het gebied van beleving, opfrissen voor medewerkers, scholing, etc. Wij laten u een aantal klantbelevingen zien.
Kijk waar u uw voordeel mee kunt doen.

Gelooft in de kracht van de verbinding

Metsä-Tissue is producent van papier en leverancier van hygiëneartikelen en draagt de missie ‘less is more’ uit. Duurzaamheid blijkt de gemene deler voor partijen. Aan het Europaplein in Amsterdam is de RAI gevestigd; in de loop der jaren is daar een duurzame en inspirerende omgeving gecreëerd. Jaarlijks komen er maar liefst 1,5 miljoen mensen aartoe. Voor een congres, vakbeurs, evenement, presentatie en/of meeting. En zij maken (allen) gebruik van een (of meer) van de zeventig toiletgroepen, waarvoor Metsä-Tissue het papier levert.

Lees meer in de link hier Case study_RAI Amsterdam.

Topsport in toilethygiëne

Voor, tijdens en na de match bijna 30.000 voetbalfans probleemloos gebruik kunnen laten maken van een toilet: dat is waar Club Brugge elke twee weken voor staat. De meest
succesvolle bekerploeg van België werkte reeds samen met leverancier Alpheios Belgium en koos onlangs in samenwerking met Alpheios Belgium voor de Katrin-dispenserlijn van
Metsä Tissue: degelijk, betrouwbaar, ‘hufterproof’, gebruikersvriendelijk, voldoende voorraad, snelle doorloop en aantrekkelijke voorwaarden voor levering en servicing.

Lees meer in de link hier Case Study Club Brugge